maanantai 9. marraskuuta 2015

HERKKU JA LAHJA MURENA
Viime viikolla vietin mukavan illan paikallisessa paratiisissa. Kotikaupungin torin laidalta löytyvä Herkku ja Lahja Murena on tällaisten kaltaisteni herkkusuiden ehdoton ykköskohde, sillä sieltä löytyy uskomaton valikoima niin koti- kuin ulkomaisiakin herkkuja. Lisäksi valikoimassa on monenlaista muutakin niin lapsille kuin aikuisillekin. Vielä koskaan en ole astunut Murenan ovesta tyhjin käsin ulos - niin houkuttelevia tuotteita kauppa on pullollaan. 

Mutta melkein tuotteitakin suuremman vaikutuksen minuun on tehnyt Murenan iloinen ja pirteä yrittäjä, joka saa jokaisen asiakkaan tuntemaan itsensä enemmän kuin tervetulleeksi. On ilo seurata aktiivista, positiivista ja tekemiseensä uskovaa yrittäjää, kun yleinen ilmapiiri taloudellisen tilanteen osalta tuntuu muuten niin kovin negatiiviselta ja luovuttaneelta. Tällaiselle omia yritysideoita ja perustamisajatuksia päässään pyörittävälle Murenan yrittäjähenki on juuri sellaista uskoa luovaa, jota nyky-Suomessa tarvittaisiin enemmänkin. Kiitos Miina!

Menkää itse ja kokekaa elämyksiä kaikille aisteille. Kauniit sisustustavarat ja joulukoristeet, maukkaat herkut, houkuttelevat tuoksut sekä iloinen puheensorina on jokaisen koettava itse. Ja marraskuun aikana Murena tarjoaa kaikille lukijoilleni -10% ostosten hinnasta, kun mainitsee blogini nimen kassalla. Menolippu paratiisiin, olkaa hyvä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti