torstai 3. heinäkuuta 2014

PUOLIVUOSIKYMMENITTÄIN





 



 Pioni, se kukkien kuningatar. Juuri nyt puhkeamassa kunnolla kukkaan. Voi miten kauniilta nuo nuput näyttääkään.

Kinnarkummussa elellään arkea ja odotellaan lämpöä. Kuistin ja terassin kesähuoneet ovat aivan vajaakäytöllä, mutta mahtaakohan muutos olla jo ovella? Kovasti ainakin lupailevat. Tiedättekö mitä: tämä mamma aikoo viikonloppuna rokkailemaan! Edellisestä kokemuksesta onkin vierähtänyt jo puoli vuosikymmentä, joten aika kai jo onkin ennen kuin tässä ihan liian vanhaksi ennättää. Viisi vuotta sitten rantahietikolla heilui väiskivaahtisten voimalla pallovatsainen mamman alku. Sen jälkeen on ollut yllättävästi kaikennäköistä muuta puuhaa joka kesälle ja livemusiikkielämykset varsin minimissä. Mutta mitäpä tuosta, sillä ehkä tämä väki voisi panostaa suosiolla niihin muutaman vuosikymmenen päässä siintäviin vapaalippuihin. Jos vaikka lapsenlapsien kanssa sitten, vai mitä mieltä ootte? ;)



2 kommenttia:

  1. Hetkonen, onkohan meillä nyt joku rokkikärpäsen purema? Mäkin tilasin liput ens viikonlopun festareille, ja edelliskerrasta on jo vähintään kymmenen vuotta. Osaakohan sitä mualaistollo edes käyttäytyä siellä? Ja ennen kaikkea - pysyykö hereillä?! terveisin, Kummitäti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kummitäti, rokkikärpäsen purema oli oikein hauska juttu! Kyllä maalainen osasi ainakin omasta mielestään käyttäytyä vallankin nätisti. Kanssamatkanneet vihjatkoon, jos ovat toista mieltä... ;)

      Poista