perjantai 10. tammikuuta 2014

RAKSUTUSTAJos oikein läheltä kuuntelee voi melkein kuulla, kuinka Elnan aivoissa raksuttaa. Ajatukset risteilee ja mietintäosa käy täydellä kapasiteetilla. Monia ideoita ja ajatuksia pyörii, mutta valmista tuotosta ei ole vielä aikaansaatu. 

Käsityöinto on yksi, joka päässä raksutuksia aiheuttaa. Kaupunginkirjastosta on lainattu jos jonkinmoista opusta ideoille toteutusvinkkejä antamaan. Nyt vaan pitäisi saada se toteutusvaihde silmään, jotta valmiiksikin jotain saisi, eikä jäisi ideat pelkästään ajatuksen tasolle. Yksi kuvassa näkyvä tekele saatiin parsittua kasaan juuri parahiksi ennen joulua. Lanka vaan oli jotain kaapin pohjalta löytynyttä, helposti nukkaantuvaa, joten tyynyn käyttöikä voi sen takia jäädä odotettua lyhyemmäksi. Mutta väliäkö sillä, koristaa kotia juuri niin kauan kuin kykenee.

Toinen mietintämyssyssä lymyilevä ajatus liittyy armaaseen remonttiin, jota Elna on pyrkinyt enemmän tai vähemmän tietoisesti välttelemään jo jonkin aikaa. Nyt on kiinnostus hiipinyt takaisin ja into työhön tarttumiseen on pitkästä aikaa plussan puolella. Katsotaanpa sitten kuinka käy. Lähiviikot sen varmasti kertovat, saiko eukko levytysinnon päälle vai ei... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti