torstai 5. maaliskuuta 2015

LIFESTYLE OUTLETKaikki blogia pidempään lukeneet ovat saattaneet aistia herrasväen hienoisen Tanska-ihailun. Se ei ole laantunut vuoden aikana, vaan edelleen haaveissa siintää pidempiaikainen oleilu tuolla eteläisessä Pohjoismaassa. 


Kulttuuri, luonto, ruoka, design, ihmiset ja ihan vaan yleinen rento elämäntapa vetoaa aina vain enemmän. Vaikka yleinen "hygge" on mun mielestä laimeampaa täällä kotimaassa, voi onneksi kuitenkin tietyistä tanskalaisista jutuista nauttia täälläkin. Monia vaate- ja sisustusmerkkejä myydään eri liikkeissä varsinkin suuremmissa kaupungeissa, mutta minun onnekseni myös ihan kotikulmilla.


Salon vanhassa nahkatehtaassa (Tehdaskatu 12 Salo) punaisten tiilien suojissa sijaitsee Lifestyle Outlet, joka myy sekä vaatteita, asusteita että sisustustavaraa juuri mun makuuni. Jos rikas nainen oisin, voisin helposti haluta yhden jokaikistä lifestyle outletissa myynnissä olevaa tuotetta!


Sen lisäksi, että tuotteet ja miljöö ovat oivalliset, on myös yrittäjäparivaljakko mitä iloisin ja ystävällisin. :)


Eikä siinä vielä kaikki. Nimittäin vanha nahkatehdas pitää Lifestyle Outletin lisäksi sisällään myös paljon muuta. Niin paljon, että käytetään siihen ihan kokonaan oma postaus. 

Iloista viikonlopun odotusta!

2 kommenttia:

  1. Kaunis on blogisi, ihana löytö! Lukijaksi jään.. :) Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa omaa blogiani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
    Kommentit ilahduttavat ja lukijaksikin saa alkaa =)

    VastaaPoista