perjantai 21. maaliskuuta 2014

YSTÄVIEN LUONA KYLÄSSÄ

Niin äkkiä aika kuluu, että puolivälin pyykki on jo hollilla. Eipä sillä, on tässä ehditty jos jonkilaista puuhatakin. Kööpenhamina on vienyt tämän herrasväen mukanaan. Viihdytty on paremmin kuin hyvin, vaikka puheesta mitään selvää saakaan. 

Miehen synttärin kunniaksi nautittiin pitsat, jollaisia ei ole montaa kertaa elämässä saanut maistaa. Äiti on kiidättänyt Rusinakaksikkoa ratas-seisomalauta-yhdistelmällä katuja ja puistoja ristiin rastiin, sillä mikään ei ole parempi tapa tutustua uusiin paikkoihin ja kulttuuriin kuin kuljeskella ja katsella ympärilleen. Lapsosten matkan täyttymys koettiin eilen, kun Madagaskarin kaverit, Alex, Marty, Melman ja Gloria sekä ihmeapinat nähtiin ihka elävinä ja aivan läheltä ja vielä mitä kauneimmassa kevätkelissä. 

Tanskan leipäkulttuuri on samalla sekä ilo että tuho tällaisille leivän ystäville. Sellaisen herkkujen paratiisin tyylikkäässä ympäristössä voisi Elnakin perustaa, jos rohkeutta riittäisi. Israelinaukiolla sijaitsevien modernien kauppahallien kaltaiset herkkukeitaat saavat tämän väen ihan hihkumaan ilosta!

1 kommentti:

  1. Oi miten ihana talojen rivi siellä rannassa onkaan. Siitä saisi aivan ihanan julisteen, värit minun mieleeni:)

    VastaaPoista