perjantai 7. helmikuuta 2014

MUTKAT SUORIKSI
Sumuinen päivä niin talon ulkopuolella kuin pään sisäpuolellakin. Kohta kuukauden jatkunut flunssa elää alltoliikettä ja tänään on taas huonompi päivä. Päätä särkee niin, ettei mikään oikein innosta. Mutta onneks alkaa viikonloppu ja perheen yhteinen aika. Se onkin ollut viime aikoina kovin kortilla, kun Miehen työpäivät venyvät järjestään. Yhteiselle ajalle on juuri nyt muutenkin erityistä tarvetta, sillä pian saattaa tulla pakollinen parin kuukauden erkaneminen ja yhdessäoloa pitää saada talletettua varastoon. Työ vie Miehen maaliskuusta alkaen Kööpenhaminaan ja toiveissa on tietenkin, että koko väki voisi seurata Miehen mukana. Vaan pari mutkaa siinä matkassa edelleen on: 1) salliiko Elnan työtilanne ulkomaankomennuksen ja 2) saadaanko asunto, jossa myös Karvapallero saisi asustaa... Jos nämä mutkat ei suoristu, on Elnan ja lapsosten pidettävä kotia pystyssä ja vain matkusteltava Tanskanmaalle aina kun mahdollista. Tylsää kyllä, sillä Elna on jo suunnittelijaihmisenä ehtinyt suunnitella valmiiksi kaikenlaista tekemistä kevään ratoksi. Kevät Köpiksessä kun ei olisi lainkaan hassumpaa, joten toivotaan vielä että koko perheen yhteinen ekskursio onnistuisi!

2 kommenttia:

  1. Oijoi, Köpis on ihana! Toivottavasti ulkomaankomennuksen suunnitelmat koko perheen osalta sutviutuu, toki Ipanan ihastuksen (häitä jo suunnitellaan!) poissaolo hoitopaikalta voi kirpaista ;)

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä keväinen Tanskanmaa kiehtoo kovasti. Toivotaan parasta! Ihanaa tuo pikkuihmisten ihastus, kun pikkumieskin on kuulemma hoidossa selkeästi ikävästä ikävystynyt parhaan hoitokaverin lomaillessa kaukomailla. :)

    VastaaPoista