perjantai 27. tammikuuta 2012

Kutitus


Projektin alkuvaiheessa yksi hankalimmalta tuntunut päätös oli ikkunatilauksen tekeminen. Se ajoittui juuri samoihin aikoihin, kun perheen uusin jäsen oli saapunut mullistamaan elämämme. Siinä perhe-elämän uudelleenorganisoinnin, univajeen, mustasukkaisuuskohtausten jne. keskellä ikkunatilaus hoidettiin puolihuolimattomasti. Jälkeenpäin voidaan onneksemme todeta, ettei ihan kaikki tainnut siltikään pieleen mennä.

Ikkunatilaukseen liittyen olimme pakotettuja aloittamaan keittiön suunnittelun jo viime kesänä, vaikkei toteutusajankohdasta ollut vielä mitään varmuutta. Tai no ei kai Elnaa siihen jouduttu pakottamaan, kun keittiöhän on se kodin sydän, jota voisi suunnitella kuinka kauan vain. Anyway, asia ei ollut se ihan ajankohtaisin juuri silloin kun kodista puuttui 1/3 kattoa... Kaikesta huolimatta koko Kinnarkummun herrasväki marssi muutamaan keittiökauppaan ajatuksena selvittää keittiön perusolemus ikkunatilausta varten. Muutaman mielenkiintoisen/tuskaisen (aikuiset/pikkuihmiset) tunnin jälkeen kädessä oli useampi samansuuntainen suunnitelma ja selvyys keittiön ikkunoiden kohtalosta. Ikkunatilaus lyötiin lukkoon, keittiöasia jätettiin takaraivoa kutittelemaan ja palattiin todellisuuteen, jossa talosta puuttui edelleen 1/3 katosta.

Tällä viikolla Elna on saanut yhteydenottoja kauppiailta ja keittiökutitus on taas kovasti nostamassa päätään. Ja kun vieläkään ei olisi sen aika, HÖH!

Yläkerran uuden ikkunan alle syntyi Rusinan toimesta taideteos. Lisää tarinaa kattojutuista myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti