keskiviikko 21. toukokuuta 2014

KESÄOLOHUONEPROJEKTI

Nyt on ollut aika jatkaa projektia nimeltä etukuisti. Kesäkelien saavuttua Kinnarkummun leveyksille oli mahdotonta kieltäytyä kesäkukkien kutsusta. Niitä oli pakko, siis ihan pakko hankkia viime lauantain torireissulta jo aiemmin kotiutuneiden laventelien kaveriksi. Kivinavetan kevätsiivouksen yhteydessä löytyneille ruukuille tuli kummasti käyttöä, kun Elna keksi ensimmäiseen kukkasatsiin kaikki käteisvaransa tuhlattuaan, että toiselle torimyyjällehän kelpasi myös magneettiraita. Eihän sitä voinut muuta kuin ostaa satsin lisää!

Kukkaruukkujen lisäksi kevätsiivouksen saldona oli yksi puutarhapöytä, jonka alkuperästä ei ole saatu tietoa salapoliisitutkimuksista huolimatta. Kas kun kivinavetta on aiemmin ollut lähes koko suvun varastona, on tavaraa ehtinyt vuosikymmenten aikana kertyä yhtä sun toista. Tämä pöytäkaunokainen tosin ei liene kovinkaan vanha, mutta orpo kuitenkin. Oivan sijoituspaikan se sai keinutuolin kainalosta ja täytti samalla merkittävän puutteen, josta viime kesänä kärsittiin.

Muutamia lisävarusteita vielä ja kuisti alkaa tuntua toimivalta ja viihtyisältä välipala- ja välihuilipaikalta. Mielessä siintää jo hellepäivän päivätorkut katoksen varjossa lempeän kesätuulen helliessä ihoa...

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja houkuttelevan näköinen kuisti. Tuo näyttää juuri täydelliseltä paikalta istahtaa kahvimukin kanssa. Liekkö vaan sulla siellä aikaa istuskella kaiken touhun keskellä! -Sini-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! Tarkoitus on, että kuistista ehditään myös nauttia. Vaikka touhua onkin, toivotaan että joka päivä ehtisi ainakin hetken piipahtaa keinutuolin syleilyssä! :)

      Poista