lauantai 28. helmikuuta 2015

DUKKAH





Joulun alla siskoni ostellessa liikelahjoja sai hän vinkin, joka on vienyt kielen mennessään. Paikallisen herkkuparatiisin, Herkku ja Lahja Murenan, suosituksesta lähtenyt uusi innostus dippailuun on levinnyt koko perheen suosioon. Täälläpäin liikkuessa kannattaa muuten ehdottomasti vierailla kyseisessä putiikissa. Herkkuja, lahjoja ja erittäin hyvää palvelua! 

Tanskalaisen Mill&Mortarin Dukkah-sarjan inspiraation lähteenä ovat olleet beduiinien tapa kastaa leipää öljyyn ja sen jälkeen Dukkahsekoitukseen.  Leivän lisäksi dipailla voi melkein mitä vain: kasviksia, crostinia, juureslastuja - ihan mitä haluaa. Oma ehdoton suosikkini on porkkana. Sen raikkaus ja makeus yhdistettynä Dukkah maustesekoituksen aromeihin luo uskomattoman herkullisen kokonaisuuden. Dukkah sisältää sesamiöljyn sekä kaksi erilaista mausteseosta, joista vihreä on tämän perhekunnan ehdoton suosikki. 

Porkkanat, Dukah, viini ja lauantai-ilta. Kelpaa!

4 kommenttia:

  1. Tätähän pitää kokeilla!

    VastaaPoista
  2. En ole kuullutkaan, mutta nyt lähden kyllä kuvan kanssa metsästämään tätä Oulusta. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella toivon että löydät! Ilmoittele kuinka kävi. :)

      Poista