lauantai 1. marraskuuta 2014

MUINAISJÄÄNNÖS
Hektisen työrupeaman ja syysflunssan yhdistelmä imi mehut kuluneella viikolla. Jokapäiväinen päänsärky ja huonosti nukutut yöt kaupan päällisinä saivat Elnan näyttämään lähestulkoon muinaisjäännökseltä. Jopa lähes vieraat ihmiset päättivät ottaa asiakseen kommentoida tummia silmänalusia ja nuutunutta lookia. 

Yhtäkkiä keskiviikkoiltana välähti. Elna kärsi raittiin ilman puutoksesta, sillä viimeinen viikko oli kulunut lähes kokonaan sisätiloissa. Korjausliike tehtiin siis heti kättelyssä torstaina aamutuimaan sieniretkeilyn merkeissä ja tänään olo on jo palautunut viittä vaille normaaliksi. Ulkoilemattomuus on Elnalle ihan uutta, sillä aiemmin ainakin yksi ystävä repi väsyneemmänkin takapuolen irti sohvasta joka ikinen ilta, satoi tai paistoi. Nyt kun ystävä lepäilee tuolla jossakin pilven reunalla, on pakolliset happihyppelyt jääneet. Sääli juttu. Pimenevät illat vaan ei motivoi, ei sitten yhtään.

Hihii, tänä viikonloppuna juhlitaan viisivuotiasta! Tässä se mammakin vaan pakosti vanhenee, vaikkei vuosia omaan ikään niin paljon huomaakaan kertyvän. Mutta pakkohan se on ainakin vanhaa ystävää uskominen, kun hän noin viidentoista vuoden jälkeen tavattaessa Elnalle totuuden tokaisi:

"Hei sinäkin näytät ihan aikuiselta."

Joo, kai sitä kolmevitosen kolkutellessa vähän pitääkin. Vaiks en kyllä haluis. #ikinuori ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti