perjantai 4. huhtikuuta 2014

PERJANTAIEVÄÄT

Perjantaiherkuttelua clubsandwichin ja rosmariiniranskisten kera. Nam! Inspiraatio saatiin - mistäpä muualtakaan kuin Tanskan reissulta. 

Tänään on nautiskeltu avarammista näköaloista, jotka saatiin eilisen puidenkaato-operaation seurauksena. Villiintyneen takapuutarhan koivurivistöä harvennettiin, jotta kesällä maisemasta näkyisi muutakin kuin vihreä seinä. Ensi silmäyksellä katsottuna harvennus onnistui hyvin. Miehenkin siunaus saatiin ainakin sähköpostikuvien perusteella. Takapuutarha on tosiaan villiintynyt ja vaatisi useamman päivän uurastuksen ja kuorma-autokaupalla uutta maata, pengerkiviä ja kasveja, jotta siitä saataisiin edustuskelpoista pihamaata. Sellaiseen ei pyritä ainakaan lähivuosina, mutta pientä tuunausta alueelle on kuitenkin suunnitteilla. Suurimmat pensasjuurakot revitään ylös kun kulmakunnalla seuraavan kerran kaivinkoneella kauhotaan. Sitten heilutetaan siimaleikkuria pari kertaa kesässä, jotta pajut ja muut ärsyttävät pensaikot saadaan pidettyä kurissa. 

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua! Täällä mennään mitä luultavimmin omenapuiden leikkauksen, pensaiden harvennuksen ja muiden pihahommien parissa auringosta (toivottavasti!!) nauttien.

2 kommenttia:

  1. Hiukanko näyttää herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkkua olikin! Rosmariini antaa ranskiksille oivan maun. Kannattaa testata. :)

      Poista