sunnuntai 13. lokakuuta 2013

MENETETTYÄ AIKAA TAKAISIN



On virkistävää, kun aina välillä omaan kameraan ilmestyy toisen ottamia valokuvia. Niin tapahtui tänään, kun Sisko häipyi kamera olalla Pikku-Rusinan kanssa päiväkävelylle. Nyt on kamera pullollaan ihania kuvia rakkaasta kirpusta ja rakkaista maisemista myös. Tässä kolme esimerkkiä.

Kinnarkummussa on tänä syksynä otettu takaisin remontille menetettyä aikaa. Jo useampana viikonloppuna on saatu nauttia ystävien vierailuista, joita ei ole pariin vuoteen saatu kiireiltä järjestettyä. Tyhmää, mutta nyt ollaan korjattu tilannetta parhaamme mukaan. Niinpä nytkin ja niin kivaa oli. Remontit ei kyllä tällä tavalla etene ollenkaan, kun löysäilyjen lomassa loppuaika huhkitaan pihalla lehtien parissa. Vaan kuka hullu nyt tällaisella auringonpaisteella takkahuoneen seiniä kittaisi, saati villoja yläkerrassa leikkaisi? Kyllä niitä saderäntäloskakurajääkelejäkin vielä tulee, vaikka saisikin olla tulematta.

2 kommenttia:

  1. Pikku-Rusinassa taitaa olla hieman linssiluteen vikaa, sen verran luontevasti tyttö toimii mallina :)

    Jännää miten tosiaankin rakkaat ja tuttuakin tutummat maisemat aukeavat välillä ihan uudella tavalla kameran linssin läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Ja eri ihmisillä on niin erilainen tapa ottaa kuvia ja kiinnittää huomiota eri asioihin. Todella virkistävää!

      Poista