maanantai 2. marraskuuta 2015

KAUHUJEN SYNTTÄRIT

Eskarilaisen synttärikutsujen suunnittelu on moniviikkoinen ja monivivahteinen prosessi. Ymmärtäähän sen, sillä mikä onkaan kuusivuotiaan mielestä merkityksellisempää kuin pitkään odotettu synttäripäivä. Kinnarkummun Rusinasta on kasvanut iso poika, jonka mielikuvitus laukkaa kuin villivarsa. Synttäreiden osuessa sopivasti pyhäinpäivän lähimaastoon, päätyi poika kaverikutsujen halloween-teemaan. Innokkaat juhlasuunnittelija ja -järjestelijävanhemmat hyppäsivät innolla pojan kelkkaan ja erinäisiä suunnitelmia on heitelty ilmaan milloin ruokapöydässä, autossa, saunanlauteilla jne. Pientä toppuutteluakin jo tarvittiin, siis pojan suunnalle, kun suunnittelun mopo meinasi kaasuttaa karkuun. Jokaisessa kauhujen linnassahan on torni. Meidän talosta sellainen silti puuttui ja poika sen rakentamista vakavalla naamalla suunnitteli. Ilman tornia kuitenkin piti juhlia, kiitos tylsien vanhempien. Myöskään valtaistuinhuonetta ei tällä kertaa rakennettu, vaikka luurankokuningas sellaisen olisi kyllä varmasti tarvinnut...

Eilen koitti viimein pääpäivä. Päästiin toteuttamaan erilaisia ilmoille tykitettyjä ideoita. Niin sisä- kuin ulkotilatkin koristeltiin kauhuun sopivasti. Ulkovalohaamut, lepakkoluola, hämähäkin seitit, ällösyötävät, myrkkyjuotavat ja isäntäväen maskit toteutettiin koko perheen voimalla. Päivä kului, mutta hauskaa oli! Juuri ennen nukahtamista sankarin suusta kuulunut lausahdus teki kaikesta viimeistään touhutun arvoista.

"Tää oli parempaa kuin osasin ees kuvitella."


4 kommenttia:

  1. Synttärionnea eskarilaiselle! <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Tuula, onnittelut välitetty sankarille! Ja itse asiassa et ole ollenkaan myöhässä, kaverisynttärit oli vaan ajoissa. :)

      Poista