maanantai 22. syyskuuta 2014

VAPAAPÄIVÄ - TYÖPÄIVÄ

Viikonlopputyöt, siis palkalliset sellaiset, ovat olleet tauolla monenmonta vuotta aina eiliseen asti. Kenties viimeisen kesäisen sunnuntain kunniaksi Elna suuntasi nokkansa kohti työmaata muutaman tunnin ajaksi. Vaan eipä tuo oikealta työpäivältä tuntunut, kun muu herrasväki matkusti mukana viettämään vapaapäivää ja saattoi mamman oikein kustannuspaikan ovelle asti. Rusinakaksikko opiskeli samalla lyhyen oppimäärän siitä, mitä äidin työ todellisuudessa tarkoittaa. No, ei tässä kuitenkaan lapsityövoimaan sen enempää käytetty, vaan muu väki suuntasi Elnan työskentelyn ajaksi serkkujen kanssa syysmarkkinoille.

Kun kerran oltiin ison kirkon kupeeseen jo matkattu, oli maalaistolloilla hyvä syy käydä nauttimassa pääkaupungin merimaisemista ja herkuista Skifferin pizzojen muodossa. Vielä kun mukaan saatiin Täti-Moonika, oli hauska iltapäivä taattu. Joka kerta kun tuolle suunnalle vapaapäivinä suunnataan, tulee mieleen että useamminkin pitäisi käydä!

Ai niin, kutsumattomien vieraiden virta kohti Kinnarkumpua on taas alkanut. Tiedätte varmaan mitä mieltä siitä ollaan...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti