sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

KÄSITYÖKÄRPÄNEN

Kinnarkummun herrasväellä tuntuu olevan ohjelmaa niin, ettei tänne blogiin ehdi enää ollenkaan. Oikein harmittaa, sillä kyllähän sitä olisi asia jos toinen teillekin jaettavaksi. Jatkossa yritetään löytää enemmän aikaa myös tälle harrastukselle, sillä kovasti mieluisaahan tämä on. 

Nämä kuvat on otettu Elnan ja lapsosten kesäretkeltä Westersin puutarhaan lasten aurinkojuhlille. Säästä huolimatta tapahtuma oli jälleen kerran viihtyisä ja niin lapsille kuin aikuisillekin mieleinen. Vaikka kaatosade valui tektan kattoa pitkin vanoina nurmelle, oli katosten alla mukava harjoittaa omia kädentaitoja. Eniten kaksikko innostui korujen tekemisestä luonnon antimista. Lisäksi valmistettiin miekat ja kukkakruunu. 

Viikkoon on mahtunut myös serkkujen yökyläilyä, vauvojen palluttelua, naapuruston kesäjuhlat ja ystävän synttärikemut. Iltapuhteina on säilötty raparperia eri muodoissa, ommeltu keppihevosia ja harjoiteltu sormivirkkausta. Hämmästyksekseen sai Elna huomata, miten taitava käsityöihminen 4,5-vuotias pojanviikari jo on. Niin vain hoiteli poika hepan harjan ja silmien ompelun lähes itsenäisesti ja virkkauskin sujui tosi komeasti. Sitä jos jotakin oli ilo katsoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti