keskiviikko 13. marraskuuta 2013

LEVOTTOMUUTTA ILMASSA
On jotenkin levoton mieli. Monestakin syystä. Pitkän projektin palaute annetaan tänään. Kuinkahan Elnan käy? Yhden loppu ei heti suoraan tarkoita uuden alkua, joten tulevaisuus on töiden osalta avoinna. Mielessä pyörii uusia projekteja, mutta rohkeus tarttua niihin on kulman takana piilossa. Pyrkiäkö tutuksi totuttuun, vai rohkenisiko tavoitella jotain epävarmempaa, mutta sitäkin mielenkiintoisempaa? 

Levottomuutta aiheuttaa myös uudelleen syttynyt remonttikipinä. Syksyn kiire helpottaa pian ja sitä on pakko alkaa täyttää remontilla. Takkahuone on odotellut keskeneräisenä toukokuusta asti ja nyt saturaatiopiste on tullut täyteen. Viikonloppuna aiotaan kaapata kittilastat käteen ja suhaista saumat sileiksi. Jos vaikka ennen joulua olisi vielä yksi huone lisää valmiina... 

Joulun odotus ei ole aiheuttanut Elnassa levottomuutta sitten lapsuuden. Viime viikkoina joulu on kuitenkin pyörinyt mielessä luvattoman paljon. Jotenkin sen odotus on saanut jopa vähän levottomaksi. Hassua! Vanha eukko ja vatsassa kipristelee kun joulua ajattelee. Levottomuus johtuu halusta toteuttaa itse jos jonkinmoisia joulujuttuja. Askarteluja, käsitöitä, lahjojen paketoimista, leipomista, ruokien valmistusta ja vaan ihan tunnelmointia kynttilän valossa joululauluja hyräillen. Takaraivossa on kuitenkin sellainen hätäjarru, joka käskee hidastamaan intoilua ainakin marraskuun loppuun asti. On tunne, että joulun taika jotenkin laimenee, jos intoilun aloittaa liian aikaisin. 


Mitä mieltä te olette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti